Truca'ns ara!
93 710 65 48  Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya: Escola Bressol, Infantil, Primària i ESO
Horaris
Secretaria
Llar i Infantil: 8:30h-12:45h - 14:45h-17:30h
Primària i ESO: 8:15h-13:00h - 14:45h-18:00h

ESO

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA

Etapa educativa compresa entre els 12 i els 16 anys que ha de permetre a l’alumne avançar en els seus aprenentatges i en la seva formació

Què és l'ESO?

Un cop els nois i noies han finalitzat primària accedeixen a l’etapa de l’ESO (Ensenyament Secundari Obligatori).

L’ESO comprèn 4 cursos d’escolarització en què, junt amb els crèdits comuns obligatoris per a tots els alumnes, ofereix un seguit d’optatives que l’alumne escollirà a fi de satisfer o descobrir els seus interessos o ampliar els seus coneixements en determinades matèries.

El nostre centre ofereix dos grups per a cadascun dels cursos (1r, 2n, 3er i 4t).

Objectiu

L’ESO té per finalitat possibilitar que tots els alumnes puguin accedir als elements bàsics de la cultura en el marc d’un desenvolupament personal.

En aquesta etapa es consoliden els aprenentatges instrumentals de l’educació primària, s’inicia els alumnes en altres camps del saber i s’aprofundeixen les àrees fonamentals d’acord amb l’edat i capacitat. Els alumnes han d’adquirir els conceptes, les habilitats, les actituds i els valors que els condueixin a l’autonomia individual, a la construcció de la pròpia personalitat i a un autoconcepte positiu, per tal de ser capaços d’assumir els seus deures i exercir els seus drets com a ciutadans.

També s’estableixen les bases, i es dóna l’orientació per a la incorporació a la vida activa i professional o a l’educació secundària postobligatòria.

L’objectiu que es vol aconseguir, és garantir a tots els nois i noies les mateixes oportunitats de formació tot respectant-ne la diversitat, i de proporcionar-los aquelles habilitats i coneixements que els permetin de poder triar entre les diferents sortides que se’ls ofereixen en acabar l’educació secundària obligatòria.

Una vegada superada aquesta etapa d’ensenyament obligatori, l’alumne podrà:

  • Continuar a l’etapa d’ensenyament postobligatori (Batxillerats).
  • Accedir a estudis especialitzats.
  • Incorporar-se al món del treball.

Informa't!

Nom i Cognoms*

Escola de procedència alumne*

Cursos d'interès

Població

E-mail*

Comentaris

[recaptcha]

Blocs dels estudiants d'ESO a Ramar 1

MENJADOR

Alimentació

L’ alimentació es molt important per a Ramar 1. Per això el nostre centre vol que els alumnes tinguin una dieta sana i equilibrada cada dia de l’any, d’aquesta manera també fomentem els bons hàbits alimentaris que els ajudaran en un futur a portar una vida molt més saludable.

Els nostres menús

Els menús son elaborats per un dietista, ja que una dieta equilibrada és un dels principals objectius del nostre servei. Busquem compensar les calories amb les proteïnes i combinar els lactics amb la fruita.

Tots els nostres menús consten d’un primer plat, segon plat, pa i postres.

Els aliments i tot tipus d’ingredients s’obtenen diàriament per a què es mantinguin en perfecte estat totes les seves condicions una vegada cuinats, (vitamines, proteïnes, minerals, etc.).

menjador

Servei de menjador

El nostre servei de menjador és ofert per Gumen Catering i personal propi del centre. Pots veure amb detall el menú que ofereix el nostre centre.