Truca'ns ara!
93 710 65 48  Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya: Escola Bressol, Infantil, Primària i ESO
Horaris
Secretaria
Llar i Infantil: 8:30h-12:45h - 14:45h-17:30h
Primària i ESO: 8:15h-13:00h - 14:45h-18:00h

Extraescolars Infantil

TALLER DE TEATRE i EXPRESSIÓ (P3,P4 i P5)

Treballarem l’expressió oral i corporal a partir de petites obres de teatre adaptades a l’edat dels alumnes. Treballarem de forma lúdica i divertida i ens ho passarem d’allò més bé actuant. Els contes populars seran la base d’aquest taller.

TALLER DE BALL I DANSA (P3,P4 i P5)

Treballarem coreografies senzilles que ens ajudaran a desenvolupar la coordinació i la motricitat en general. Ens ho passarem d’allò més bé tot ballant a partir de les músiques que més agraden als nens.

TALLER D’ANGLÈS (P3,P4 i P5)

L’objectiu del curs és complementar l’anglès treballat a classe, anar introduint progressivament els nens/es en aquesta llengua tan important i apropar-los als costums i tradicions de països de llengua anglesa. S’escoltaran i es veuran DVDs, s’organitzaran jocs i d’altres activitats que ajudin a assolir els objectius abans esmentats.

TALLER DE DIBUIX I PINTURA

L’objectiu del curs és que els alumnes gaudeixin de l’educació artística a través de manualitats adients a la seva edat, treballant amb diversos materials i desenvolupant la seva part més creativa.

MULTIESPORT EN ANGLÈS (Let’s do sport)

L’objectiu del curs és que els alumnes gaudeixin de l’educació física i de la psicomotricitat a través de la pràctica de diversos esports.El joc serà la base de l’activitat i l’aprenentatge de les tècniques esportives l’objectiu del curs, bàsquet, futbol, esports de raqueta són alguns dels esports que es treballaran.

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

L’objectiu principal d’ aquesta activitat és desvetllar aptituds i actituds musicals dels nens i nenes, tot aprenent a través del joc i d’ activitats motrius.

  • DEMANA INFORMACIÓ

    Si vols rebre informació ens posem en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.