Truca'ns ara!
93 710 65 48  Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya: Escola Bressol, Infantil, Primària i ESO
Horaris
Secretaria
Llar i Infantil: 8:30h-12:45h - 14:45h-17:30h
Primària i ESO: 8:15h-13:00h - 14:45h-18:00h

Extraescolars Primària i ESO

TALLER DE TEATRE i EXPRESSIÓ

Treballarem l’expressió oral i corporal a partir de petites obres de teatre adaptades a l’edat dels alumnes. Treballarem de forma lúdica i divertida i ens ho passarem d’allò més bé actuant. Els contes populars seran la base d’aquest taller.

TALLER DE BALL I DANSA

Treballarem coreografies senzilles que ens ajudaran a desenvolupar la coordinació i la motricitat en general. Ens ho passarem d’allò més bé tot ballant a partir de les músiques que més agraden als nens.

TALLER D’ANGLÈS

L’objectiu del curs és complementar l’anglès treballat a classe, anar introduint progressivament els nens/es en aquesta llengua tan important i apropar-los als costums i tradicions de països de llengua anglesa. S’escoltaran i es veuran DVDs, s’organitzaran jocs i d’altres activitats que ajudin a assolir els objectius abans esmentats.

TALLER DE DIBUIX I PINTURA

L’objectiu del curs és que els alumnes gaudeixin de l’educació artística a través de manualitats adients a la seva edat, treballant amb diversos materials i desenvolupant la seva part més creativa.

BÀSQUET

L’objectiu de l’activitat és practicar i aprendre l’esport del bàsquet, sempre de manera divertida i educativa.

CANT CORAL

Els alumnes descobriran la seva pròpia veu, i aprendran a modular-la i treballar-la en tota la seva extensió; apreciaran la bellesa de la música, desenvoluparan l’oïda, el gust musical i el criteri musical.

INSTRUMENT (piano o guitarra)

És una classe on es treballa la iniciació a l’instrument. S’abordaran aspectes tècnics i musicals que permetran a l’alumne realitzar una iniciació a la música per mitjà de l’instrument.

POSEM FIL A L’AGULLA (taller de “patchwork”)

Iniciació a la costura i a la tècnica “patchwork” per alumnes de 5è i 6è d’Educació Primària.

ESCACS

Els escacs augmenten la capacitat de concentració, la paciència, la constància i utilitzen l’estratègia per gaudir del joc en parella.

RÍTMICA

L’objectiu de l’activitat serà practicar i aprendre aquest esport, amb la finalitat de participar en trobades i competicions amb gimnastes d’altres escoles i clubs. La rítmica constitueix un esport molt complet, ja que permet a les nenes el desenvolupament de molt diverses destreses i habilitats.

BÀSQUET EN ANGLÈS

Amb una entrenadora nadiua, amb l’anglès com a llengua vehicular, els alumnes practicaran el bàsquet, n’aprendran les destreses tècniques i tàctiques fonamentals.

  • DEMANA INFORMACIÓ

    Si vols rebre informació ens posem en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.