Truca'ns ara!
93 710 65 48  Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya: Escola Bressol, Infantil, Primària i ESO
Horaris
Secretaria
Llar i Infantil: 8:30h-12:45h - 14:45h-17:30h
Primària i ESO: 8:15h-13:00h - 14:45h-18:00h

Medi Natural i Social

PROJECTES DE MEDI NATURAL I SOCIAL A PRIMÀRIA

A Primària articulem l’àrea de medi natural i social al voltant de la metodologia del treball per projectes.

A Primària, articulem l’àrea de medi natural i social al voltant de la metodologia del treball per projectes, amb la qual es dona resposta al repte de potenciar alumnes curiosos, capaços de formular preguntes i buscar respostes, actius, col·laboratius, creatius, participatius i autònoms. potenciaran les seves habilitats per convertir-los en persones més autònomes, desenvolupant la seva capacitat per investigar i resoldre problemes, per treballar en equip, per innovar i per construir coneixement rellevant per si mateixos.

Darrera del que s’anomena treball per projectes no hi ha solament una metodologia de treball o una seqüència determinada de presentar les activitats escolars, sinó altres aspectes teòrics importants sobre la manera d’entendre com els alumnes aprenen, com elaboren els conceptes, com tracten la informació i com el centre educatiu i el professorat han de planificar i actuar per preparar les classes i dinamitzar-les.

En el treball per projectes, adquireixen una importància cabdal els procediments que s’utilitzen per realitzar les activitats d’aprenentatge en el procés de recerca i adquisició de coneixements.

La funció dels projectes de treball és afavorir la creació d’estratègies d’organització dels coneixements escolars en relació amb:

Aprendre a prendre decisions: proposar, argumentar, triar…
Tractar la informació: cercar-la, organitzar-la, interpretar-la, assimilar-la, judicar-la…
Transmetre la informació: comunicar-la, fer-la comprensible, compartir-la, elaborar-la…
Avaluar els aprenentatges: ser conscients del que sabem, del que ignorem, com ho hem abordat…