Guerriller Alzina 26-28 · 08024 Sabadell

93 710 65 48 / ramar1@grupramar.com

Entrevistem la jugadora de bàsquet Karley Barnes

Entrevistem la jugadora de bàsquet Karley Barnes

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Els alumnes de 4t de Primària han fet una entrevista a la Karley Barnes, una jugadora nord-americana de 23 anys que està al nostre país jugant a un equip de bàsquet de Sabadell. Amb aquesta entrevista es pretenia parlar amb un esportista i confirmar el que a la classe de Medi s’havia treballat. Concretament, els alumnes havien acordat que els valors de l’esport són la constància, la disciplina i el sacrifici.

Les preguntes de l’entrevista feien referència al dia a dia d’un esportista. Amb les seves respostes, la Karley ens va parlar del seu horari diari, de la seva dieta i del sacrifici que li suposa la dedicació plena al bàsquet. Per tant, va confirmar que un bon esportista ha de ser constant, disciplinat i ha de renunciar moltes vegades al temps lliure i l’oci. Tot i això, la Karley va fer una aportació molt important als alumnes. Els va dir que hi ha un quart valor en l’esport, el treball en equip.

Aquesta activitat va ser molt interessant perquè cal afegir que l’entrevista es va fer en anglès. La professora d’Anglès va fer d’intèrpret entre la Karley i els alumnes. Ells mateixos van fer les preguntes en anglès i la mestra va explicar també en anglès les respostes de l’esportista.

Cal agrair la bona disposició de la Karley que, un cop acabada l’activitat, va signar autògrafs als alumnes. Qui sap si en un futur aquests nens poden dir que tenen l’autògraf d’una gran esportista.

[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1509011628761-05f13297-3ec0-8″ include=”15931,15932,15933″][/vc_column][/vc_row]