Guerriller Alzina 26-28 · 08024 Sabadell

93 710 65 48 / ramar1@grupramar.com

Valora’ns i guanya un lot de llibres de text pel proper curs!

Valora’ns i guanya un lot de llibres de text pel proper curs!

A Ramar volem conèixer la valoració i l’opinió que teniu de l’escola dels vostres fills! Volem saber si fem correctament la nostra feina, què és el que més us agrada de nosaltres i també tot allò en què podem millorar. I per aquest motiu, posem en marxa un gran concurs amb el qual podreu guanyar un lot de llibres de text complet per als vostres fills pel curs 2017/2018! Voleu participar-hi?

Per fer-ho, heu de ser pares o mares d’alumnes de Ramar i valorar-nos als nostres canals de Facebook seguint aquestes passes:

 

1. Connecteu-vos al canal de Facebook de l’escola dels vostres fills i feu M’agrada si encara no sou seguidors:

Ramar 1: www.facebook.com/EscolaRamar1

Ramar 2: www.facebook.com/EscolaRamar2

2. Poseu-nos nota a l’apartat d’opinions de la pàgina de Facebook, escollint el nombre d’estrelles de la vostra puntuació (1 és la més baixa. 5, la més alta).

3. Un cop escolliu la puntuació d’estrelles, també podreu fer-hi un comentari. Expliqueu-nos la vostra opinió sobre Ramar!

 

El concurs es va posar en marxa aquest 14 de novembre i romandrà obert fins al proper 12 de desembre. Entre tots els participants s’escollirà per atzar i davant de notari un guanyador que rebrà aquest lot de llibres de text pel proper curs. El vencedor del concurs s’anunciarà durant el mes de gener a les pàgines de Facebook de Ramar 1 i Ramar 2.

Podeu consultar les bases completes del concurs fent clic aquí.